header_verpleegkundigen6

Polikliniek

Polikliniek Sneek

 

Op de polikliniek vinden de controlebezoeken aan de cardioloog plaats. Ook vindt u hier de functieafdeling waar diverse onderzoeken gedaan worden en de consulentes Cardiologie. Tevens is hier het secretariaat waar u uw afspraken kunt maken.

 

Op de polikliniek wordt gewerkt met de One Stop Shop methode voor onze patiënten. Het doel van de One Stop Shop is om in één bezoek de diagnose te stellen. U kunt tijdens de eerste afspraak met de cardioloog aanvullende onderzoeken krijgen. Hierdoor hoeft u niet meerdere keren terug te komen. Hierdoor zijn minder afspraken nodig en wordt de wachttijd verkort. De verschillende onderzoeken, op een enkele uitzondering na, én uw afspraak bij de cardioloog vinden op één dagdeel plaats (’s ochtends of ’s middags). U bent dan enkele uren in het ziekenhuis. Dit bespaart u meerdere bezoeken en u ontvangt meteen de uitslag.

 

De polikliniek is op locatie Sneek te vinden op routenummer 9.

 

Polikliniek Emmeloord

 

 

Verwijzing
Voor een bezoek aan de polikliniek heeft u een verwijzing nodig van de huisarts of van een medisch specialist.

Als u voor de eerste maal de polikliniek bezoekt, komt u op het spreekuur van een van de cardiologen terecht. Hij zal met u spreken, u onderzoeken en indien noodzakelijk een behandelplan voor u opstellen. Deze cardioloog blijft in principe uw behandelend cardioloog zo lang dat noodzakelijk is en u dat wenst.

 

Afspraken
Telefonisch bereikbaar voor patiënten:
0515-488980 (maandag t/m vrijdag 8.30 - 16.30 uur).

 

Wat meenemen?
Om het bezoek aan de polikliniek zo goed mogelijk te laten verlopen vragen wij u bij uw bezoek het volgende mee te nemen.

 

  • de verwijsbrief van uw huisarts (of andere verwijzer) voor de specialist
  • verzekeringsbewijs van uw ziektekostenverzekering
  • legitimatiebewijs
  • lijst van medicijnen die u gebruikt
  • lijst van medicijnen en voedingsmiddelen waarvoor u allergisch bent
  • bloedgroepkaart (indien in uw bezit)

 

Aanmelden bij aanmeldzuilen

 

Voor een bezoek aan de polikliniek dient u zich eerst aan te melden bij de aanmeldzuilen in de hal van het ziekenhuis. Het ontvangen ticket scant u bij een tweede zuil op de plaats van de afspraak. Zie voor meer informatie de uitleg op de website van het Antonius Ziekenhuis.