header_verpleegkundigen6

Nieuwe website gelanceerd

Welkom op de nieuwe website van de afdeling Cardiologie. Het afgelopen jaar is hard gewerkt aan een zo overzichtelijk mogelijke informatievoorziening over de afdeling en onze activiteiten, maar ook is er veel informatie te vinden over de cardiologie in zijn algemeenheid.

 

De website is opgezet rondom een aantal hoofdthema's, die zijn te vinden via het hoofdmenu. 'Over ons' herbergt de algemene informatie over de afdeling, met daarbij ook de digitale folders en het nieuws. 'Het hart' voert naar informatie over de werking van het hart en risicofactoren voor hart- en vaatziekten.

 

'Aandoeningen' gaat in op de diverse (groepen) hartziekten, de oorzaken en de behandelwijzen. Veel aandacht is besteed aan 'Onderzoek en behandeling'. Waar mogelijk is de informatie voorzien van beeldmateriaal. Zo kan er worden bekeken wat de cardioloog ziet tijdens een hartkatheterisatie of bij een echo, maar ook is een fotoreportage van een pacemakerimplantatie te bekijken.

 

Een belangrijk onderdeel van de website is de informatie naast de artikelen. Op overzichtelijke wijze worden daar de gerelateerde onderwerpen, nieuwsberichten, digitale folders en links naar externe bronnen gegeven. Op die manier kan snel aanvullende informatie worden verkregen.

 

Wij horen graag wat u van de website vindt. Laat uw reactie achter via het digitale formulier.