header_verpleegkundigen6

Nieuwe kookworkshop "lekker koken zonder zout"

Als u een hart- of vaatziekte heeft, dan krijgt u soms het advies om zoutarm te eten. Het zoutvaatje moet dan uit de keuken verdwijnen en het eten wordt flauw en smaakloos. Maar dat kan ook anders!

 

Voor de tweede maal organiseert het Antonius Ziekenhuis in samenwerking met De Hart&Vaatgroep een kookworkshop waarin u leert hoe u met minder zout toch heerlijke maaltijden op tafel zet.

 

Voor wie?

 

De kookworkshop is bedoeld voor mensen met een hart- of vaatziekte en/of hun partners.

 

Wanneer:

 
De kookworkshop "Lekker koken zonder zout" vindt plaats op 15 oktober van 17.00 tot 20.00 uur op het Bogerman College aan de Hemdijk 2 te Sneek.

 

De workshop in het kort

 

Een hartfalenconsulente van het Antonius Ziekenhuis geeft voorlichting over de veranderingen waarmee u als patiënt te maken krijgt en geeft suggesties hoe u met deze leefregels om kunt gaan. Daarna vertelt een professionele kok over gezond en lekker eten met minder zout.

 

Aan de hand van speciaal samengestelde recepten, kookt u met de andere deelnemers onder leiding van de kok een heerlijke maaltijd en leert u creatief met smaakmakers omgaan. U sluit de kookworkshop af met een gezamenlijke, zelfbereide maaltijd.

 

Kosten

 

Voor leden van De Hart&Vaatgroep kost de workshop € 15,- per persoon. Niet-leden betalen € 20,- per persoon. Indien u ter plekke besluit lid te worden ontvangt u het kookboekje ‘Koken met Smaak’ van De Hart&Vaatgroep ter waarde van € 3,50 gratis en betaalt u alsnog de ledenprijs. Alle deelnemers krijgen bovendien een kookschort.


Betalen kan uitsluitend met een pinpas. Tijdens de kookworkshop is een pinapparaat aanwezig.

 

Opgave

 

De workshop kan door maximaal 25 personen worden bijgewoond, het minimum aantal deelnemers is 15. U kunt zich aanmelden via telefoonnummer: 088-11 11 600 of via activiteiten.noord@gmail.com. Indien u nog een ander dieet volgt vragen wij u om dit bij de aanmelding te vermelden.