header_verpleegkundigen6

Cardiologiesneek.nl bestaat 1 jaar

Zaterdag 4 februari viert onze website Cardiologiesneek.nl zijn eerste verjaardag. Vanaf de start wordt de website druk bezocht. Daarbij wordt veel gekeken op de pagina's waar de specialisten zich voorstellen en het nieuws over de afdeling, maar ook andere pagina's over de afdeling of bijvoorbeeld onderzoek en behandeling worden regelmatig bezocht. Bezoekers komen met name binnen via de website van het Antonius Ziekenhuis of via een zoekmachine.

 

De eigen website is ontwikkeld om de informatievoorziening over de afdeling, maar ook over de cardiologie in het algemeen te verbeteren. Daarbij is veel aandacht besteed aan uitleg over ziektebeelden, onderzoeken en behandelingen. Deze informatie is veelal voorzien van een foto, een kort filmpje of een fotogallerij. Ook wordt zoveel mogelijk doorverwezen naar relevante pagina's binnen- en buiten de website.

 

In 2012 willen we de informatievoorziening nog verder verbeteren. Doel is om de website uiteindelijk, in de vorm van een subsite, weer onder te brengen in een vernieuwde website van het Antonius Ziekenhuis.

 

Wij horen natuurlijk nog steeds graag wat u van onze website vind, ook ideeën met betrekking tot meer informatie zijn altijd welkom. Uw opmerkingen of ideeën kunt u kwijt via ons digitale formulier.